FORGOT YOUR DETAILS?

ACRONIS BACKUP

Solutie de backup rapida, scalabila si fiabila pentru fisiere, aplicatii si sisteme complete.

Usor de folosit

Solutie de backup fara stres, scalabila si usor de implementat printr-o singura consola bazata pe web.

Sigur

Datele dvs. sunt criptate atat in tranzit cat si in repaus si sunt securizate in centre de date globale certificate SSAE-16.

Complet

Acronis backup ofera o solutie completa pentru toata infrastructura dvs. IT si pentru protejarea datelor cu preturi simple si transparente.

CUM FUNCTIONEAZA?

proces de lucruin 3 pasi

Consola web intuitiva bazata pe cloud va permite sa gestionati toate masurile de protejare a datelor pentru intreaga companie dintr-un singur loc. Nu este necesara nicio instalare, panoul de bord, usor de utilizat, va aduce liniste doar cu niste clikc-uri.

Primul pas

Conectati-va la o consola cloud unificata, indiferent de locul in care va aflati si indiferent de locul unde sunt stocate datele dvs.

Al doilea pas

Instalati si setati agenti cu usurinta cu un singur click, utilizand consola de backup simplificata.

Al treilea pas

Personalizare si administrare backup pentru intreaga companie dintr-o singura consola bazata pe web.

CARACTERISTICI

Cloud Backup flexibil

Recuperare cloud personalizabila si rapida pentru orice, de la un singur fisier la un intreg server. Backup-ul marit si comprimat va ajuta sa va salvati resursele.

Backup catre mai multe locatii

Puteti alege unde sa se faca backup-ul, pentru ca datele dvs. sa fie in siguranta. Avand in vedere marea varietate a centrelor de date, backup-urile sunt usor accesibile din intreaga lume.

Tehnologii fiabile

Cu centrele de date certificate SSAE-16 la dispozitia dvs., criptarea AES-256 si criptarea SSL pe 2048-biti, puteti fi siguri ca backup-urile dvs. sunt protejate de orice.

TOP