FORGOT YOUR DETAILS?

SOFT1 SFA

Creste performanta vanzarilor in compania ta!

solutie simpla

Soft1 SFA este o solutie simpla, dar eficienta, destinata oamenilor din domeniul vanzarilor.

gama larga

Ofera o gama larga de functionalitati ce automatizeaza procele de vanzare.

timp real

Oamenii de vanzari dispun de informatii si rapoarte in timp real despre clientii companiei, pentru a putea vinde mai rapid.

CU AJUTORUL SOLUTIEI SOFT1 SFA PUTETI CRESTE NUMARUL CLIENTILOR

VINDETI MAI USOR

In loc sa centralizati datele din emailuri si telefon, puteti gestiona comenzile in timp real, de pe orice dispozitiv.

PROCESATI TOTUL USOR

Centralizati informatiile din magazine pe orice dispozitiv mobil, fara a avea nevoie de hartii sau alte instrumente logistice.

AUTOMATIZATI VANZARILE

Introducerea manuala a vanzarilor este inlocuita cu automatizarea zilnica pentru a maximiza potentialul veniturilor.

REDUCETI COSTURILE

Planificati rutele din back-office si optimizati timpul dedicat deplasarilor, reducand astfel costurile aferente.

Functionalitati Soft1 SFA

Vizualizați si gestionati in timp real toate informatiile despre clientii dvs. Puteti accesa in orice moment detaliile de contact, istoricul comenzilor si sa programati rutele cu ajutorul Google Maps. Creati cu un singur click comenzi si oferte. Inregistrati plati si emiteti facturi si chitante, urmariti comenzile cu regim special, datele scadente pentru fiecare client in parte. Creati si vizualizati rapoarte de analiza.

Folositi dashboard-uri updatate in timp real si configurate cu grafice sau rapoarte cu cei mai importanti indicatori din procesul de vanzare: vanzari zilnice, analize anuale comparative, comenzi speciale, relocare produse, clienti in asteptare si altele.

Expuneti toate produsele din portofoliu de pe orice dispozitiv mobil, folosind catalogul Soft1 SFA ce permite vizualizare multipla. Vizualizati toate produsele din catalog cu pozele atasate, alaturi de informatii despre preturi, disponibilitate pe stoc, caracteristici produs etc. Plasati comenzi direct din showroom, adaugand produsele in cosul de cumparaturi al aplicatiei Soft1 SFA.

Monitorizati si colectati informatii din inventarul de la rafturi si luati decizii informate cu privire la gestiunea acestor stocuri.

Actiunile pe care utilizatorii Soft1 SFA le inregistreaza sunt sincronizate automat in sistemul Soft1 ERP, indiferent daca acestia lucreaza online sau offline. In plus, fiecare utilizator sincroniza selectiv doar informatiile relevante.

Organizati in orice moment, de pe orice dispozitiv, cele mai importante activitati de vanzari cu ajutorul calendarului Soft1 SFA. Programati si gestionati intalnirile stabilite, planificati si optimizati traseele cu ajutorul Google Maps.

Cu Soft1 SFA vizualizati toate produsele sau serviciile pe categorii, avand acces la: descrierea produsului, imagini, disponibilitate stoc, preturi. Gestionati si actualizati toate aceste informatii in orice moment al zilei, de pe orice dispozitiv: telefon, tableta, laptop.

Urmariti cu usurinta trendurile pietei pe care activati si descoperiti informatii importante despre clientii dumneavoastra, cu ajutorul chestionarelor personalizate Soft1 SFA. Realizati si implementati in cel mai scurt timp formulare usor de folosit, evaluati promotiile si campaniile de marketing existente, gestionati si urmariti reclamatiile si masurati gradul de satisfactie a clientilor.

Creati rapoarte dinamice pentru fiecare client in parte in funcție de venituri, comenzile plasate, produs vandut si facturi emise.

De ce Soft1 SFA

BENEFICIATI DE OPORTUNITATI NOI

Accesati de pe orice dispozitiv toate datele de care aveti nevoie pentru a identifica noi oportunitati de vanzari si incheia mai multe oferte.

IDENTIFICATI NEVOILE CLIENTILOR

Identificati nevoile clientilor chiar inaintea acestora si le puteti oferi produsele/serviciile potrivite pentru acestia, crescand potentialul noilor comenzi.

SUNTETI CONECTATI TOT TIMPUL

Soft1 SFA poate fi instalat pe orice dispozitiv mobil, astfel incat sa puteti accesa in timp real datele despre produse si clienti, prelua comenzi, emite facturi si colecta plati.

Cu Soft1 SFA sunteti tot timpul informati

BENEFICIATI

DE O IMAGINE DE ANSAMBLU

Puteti vizualiza toate:

  • Activitatile zilnice
  • Oportunitatile
  • Cifrele de vanzari
  • Cerintele clientilor
  • Alti indicatori din domeniul vanzarilor.

Puteti genera rapoarte pentru comenzi si vanzari, grafice si dashboard-uri interactive.

OPTIMIZEAZA OPERATIUNILE DE VANZARI

Identificati problemele din procesul de vanzare, monitorizati eficienta vanzarilor si evaluati permanent oportunitatile de vanzari.

VA GHIDATI ECHIPA DE VANZARI

Pe baza datelor colectate puteti analiza situatiile clientilor si identifica noi metode pentru incheierea de noi contracte.

TOP