FORGOT YOUR DETAILS?

CLOUD ERP

Enterprise Resource Planning este un sistem de planificare a resurselor unei firme, constand intr-un software care integreaza toate informatiile si datele dintr-o organizatie intr-o platforma unica.

acces

Accesul la resurse si aplicatii este controlat de catre furnizorul de servicii cloud si livrate prin internet catre beneficiar.

productivitate

Solutia ERP in cloud este scalabila, noi functionalitati putand fi adaugate cu usurinta oricand, si cresc astfel productivitatea echipei.

viteza

Viteza de rulare nu depinde de conexiunea la internet, ci de performantele hardware ale infrastructurii companiei beneficiare, de aceea poate fi mai mare.

CARACTERISTICI

Cloud ERP cuprinde toate datele necesare planificarii resurselor unei organizatii:

contabilitate

evidenta financiar-contabila

gestiune

evidenta stocurilor, a furnizorilor, a platilor si a incasarilor

imobilizari

evidenta mijloacelor fixe si calculul amortizarii

Timp Real

Informatii in timp real si o perspectiva clara a afacerii. Solutia ERP aduce la indemana managementului unei companii acele rapoarte si situatii financiare care ofera o privire de ansamblu asupra starii de sanatate a afacerii de care are nevoie directorul unei companii.

Astfel, deciziile pot fi luate mai rapid iar flexibilitatea companiei pe piata creste.

Procese interne

Gestiunea integrata a tuturor proceselor interne este o solutie de tip ERP in cloud, insa pastreaza toate functionalitatile cunoscute ale solutiilor traditionale de management al resurselor. Intregul lant de procese din cadrul unei companii, precum aprovizionare, ofertare, gestiunea stocurilor, relatiile cu clientii, vanzare, livrare si incasare pot fi gestionate cu usurinta.

O functiune vitala a oricarei companii, cea financiar-contabila, devine usor de implementat, urmarit si evaluat prin intermediul modulelor dedicate.

Costuri reduse

Unul dintre principalele avantaje pe care cloud-ul il aduce companiilor este optimizarea costurilor. IMM-urile care aleg soluția ERP fac o schimbare de mentalitate si un pas inainte din punct de vedere tehnologic, alegand sa renunte la investitia initiala, pentru o solutie moderna si eficienta, utilizata in baza unui abonament lunar.

Mai mult, costurile cu licentele, cu mentenanta, serverele sau up-date-uri de sistem sunt suportate de furnizor, iar clientul va achita abonamentul aferent numai acelui numar de utilizatori care acceseaza CLoud ERP si il va putea dimensiona la nevoie, conform cu evolutia afacerii sale.

Acces oriunde si oricand

IMM-urile au nevoie de flexibilitate, de rapiditate in accesarea datelor, iar managerii inteleg tot mai bine cat de important este sa ai acces la datele companiei din orice locatie si la orice ora. Soluția ERP poate fi accesata cu usurinta de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Accesul are loc in mod securizat si, pentru diferite categorii de informatii, clientul poate stabili si aloca roluri cu diferite grade de acces si permisiuni celorlalti utilizatori.

Un singur partener

Un singur partener pentru toate solutiile și serviciile de care ai nevoie. Pentru a fructifica rezultatele utilizarii solutiei ERP, IMM-urile au deseori nevoie de mai mult decat aplicatia in sine. Din interactiunea cu clientii, am inteles cat de importante sunt pentru succesul unui proiect serviciile adiacente precum cele de consultanta, training, implementare, personalizarea aplicatiei si suport.

Totodata, clientii au nevoie si de solutii de comunicare sau colaborare, management al documentelor, CRM pentru relatia cu clientii, e-commerce etc.

CLOUD ERP

te sustine sa-ti dezvolti afacerea

Startup-uri

Companii mici & mijlocii

Companii mari

TOP