FORGOT YOUR DETAILS?

Soft1 Series 5

Cincisprezece ani de solutii inovatoare in doar trei cuvinte, Soft1 Series 5. Dezvoltata pe platforma Soft1, noua varianta Soft1 Series 5 a fost reconstruita in totalitate, de la interfata pana la arhitectura software care sta in spatele ei, imbunatatita cu numeroase functionalitati. Construiti pe platforma puternica Soft1, noua serie Soft1 a fost reluata de la inceput, de la interfata cu utilizatorul pana la arhitectura software. Dotata cu numeroase imbunatatiri, rafinata cu noi functionalitati revolutionare, noua versiune Soft1 reprezinta

una dintre cele mai importante lansari de produs din istoria SoftOne. Este vorba despre principiile care stau in ADN-ul SoftOne inca de la infiintarea companiei: inovatie, simplitate si fiabilitate. Acestea reprezinta liantul perfect intre computere, telefoane mobile si Internet si ofera utilizatorului o experienta spectaculoasa, atat la nivel intuitiv, cat si cognitiv. Si, cel mai important aspect, noul Soft1 Series 5 aduce functionalitati cu adevarat relevante si ofera utilizatorilor o experienta uniforma, de pe orice dispozitiv.

Redefinim experienta utilizatorului

Noul Soft1 Series nu este doar despre procesul creativ si analitic de realizare a design-ului unei noi interfete. Este vorba despre intelegerea profunda a comportamentului utilizatorilor, a actiunilor pe care acestia le fac atunci cand lucreaza in aplicatiile SoftOne și despre ceea ce au nevoie pentru a obtine cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp, cu cel mai mic efort posibil. Soft1 Series 5 a fost conceput pornind de la prioritatile utilizatorilor, simplificand semnifcativ interactiunea managerilor si a angajatilor, in ceea ce priveste operatiunile de business de zi cu zi.

Astfel, Soft1 Series 5 creaza un spatiu de colaborare excelenta intre angajati, companie si un software cu adevarat inovator.

Functionalitati mobile fara limita

Folosindu-se de un design instinctiv, de accesibilitatea atat de importanta pentru utilizatorii de aplicatii mobile si de o arhitectura software intuitiva, Soft1 Series 5 face ca locatia, expertiza tehnica a utilizatorului si dispozitivul de pe care acceseaza aplicatia sa fie irelevante. Asta pentru ca Serie 5 aduce functionalitati cu o mobilitate fara precedent, care devine ajustabila indiferent ca vorbim de utilizatori de laptop, tableta sau smartphone.

INTELIGENTA DINAMICA

Soft1 Series 5 este conceput pentru a creste exponential productivitatea resurselor umane, cu ajutorul unei game largi de tehnologii inovatoare.
Astfel, SoftOne adauga noului Series 5 modulul Soft1 Business Automation Machine (B.A.M) - "creierul" afacerii, care comunica, decide si actioneaza proactiv pentru utilizatori. Cu B.A.M, orice operatiune din ERP poate face parte dintr-un proces de business si poate functiona asemenea unei orchestre de clasa mondiala bine coordonata, armonios si consecvent.
In plus, EVA (Enterprise Virtual Assistant), asistentul personal digital, ce detine capacitati cognitive, comunica, ghideaza si ajuta utilizatorii sa isi organizeze activitatile zilnice intr-un mod care transforma complet experienta utilizatorului cu un sistem ERP.

Performanta Cloud de ultima generatie

Soft1 Series 5 încorporează toate beneficiile, caracteristicile și funcționalitățile ale celei mai inovatoare platforme Cloud ERP de pe piața din Sud-Estul Europei. Cu mai mult de 3000 de instalări înregistrate, tehnologiile Soft1 Cloud au revoluționat cu adevărat felul în care companiile au reușit să se dezvolte pe piețele din regiune.

Oferind o flexibilitate net superioară oricărui alt ERP de pe piață, Soft1 Cloud vine în întâmpinarea utilizatorilor săi cu un set complet de caracteristici, croite special pentru soluțiile Cloud din generație următoare.

Noul Soft1 Series 5 include numeroase tehnologii de optimizare dezvoltate în premieră, care ridică ștacheta pentru un model operațional mai rapid, mai inteligent și mai rentabil.

CONECTIVITATE SI COLABORARE FARA LIMITE

Soft1 Series 5 este conceput pentru era Internet of Things. Proiectat pentru a sprijini colaborarea fara probleme cu orice solutie software tera si orice sistem bancar, Soft1 Series 5 extinde oportunitatile de business ale companiei dumneavoastra, oferindu-i toate resorturile necesare pentru a atinge rezultate spectaculoase.
In plus, fiind vorba de o platforma software deschisa, Soft1 Series 5 are capacitatea de a se conecta cu orice device, platforma online/offline sau tehnologie, fara investitii sau achizitii de echipamente suplimentare.

TOP